HOME

Tot onze spijt zien wij ons genoodzaakt Embracing Mobile, gepland nu donderdag 14 september in BluePoint Brussels, te annuleren. Het enthousiasme vanuit de aanbodzijde was massaal, waarvoor onze oprechte dank ! Ondanks de vele vereende krachten die samen hun schouders wilden zetten onder Embracing Mobile, zijn wij er niet in geslaagd ons doelpubliek voldoende te overtuigen de presentaties en demo’s bij te wonen.

De kwaliteit van de aangeschreven databases was zeker top, de inhoud van onze mailings afwisselend, het programma meer-dan-boeiend en gevarieerd, voor elk wat wils. Het te beperkte aantal inschrijvingen verantwoordt echter niet dat sprekers en aanbieders er hun kostbare tijd zouden besteden.

Wij zijn ontgoocheld, maar niet verslagen. Wij annuleren deze geplande editie, maar weigeren te geloven dat alle geleverde effort voor niets is geweest. Volgende week al zullen wij ons dan ook met de sector beraden over een specifieker, misschien kleinschaliger initiatief. Mobiele toepassingen blijven actueel, hoe (toekomstige) gebruikers beter overtuigen erover samen te komen en bij te leren, blijft onze grote uitdaging.

Wij houden u zeker op de hoogte van onze volgende stappen, en danken u in afwachting alvast voor uw begrip.

Heeft u suggesties of persoonlijke ervaringen bij de organisatie van vergelijkbare initiatieven, dan zijn deze zeker welkom !